Skip to content

Åsens projekt

Välj ett modernt VVS företag i Göteborg

Åsens Projekt riktar sig till större entreprenader och till större aktörer i storgöteborg. Vi utför komplexa arbeten i form av stambyte, lägenhetsrenoveringar samt VVS-installationer i nybyggnationer. För oss är det viktigt att ha en tydlig målbild som engagerar både kunder och medarbetare, och som aktivt finns väl förankrad i organisationen. Med målet om att vara ett otraditionellt VVS-företag, vill vi alltid finnas tillgängliga och förse våra kunder med kortare väntetider, snabbare återkoppling samt högklassiga resultat.
Du som kund ska alltid känna dig trygg och säker med oss.

Vilka kan vi hjälpa?

Privatkunder

Fastighetskunder

Kontakta oss idag

Pågående projekt

All
Åsens Rör
DSC_0069_-min

Villa i Fiskebäck

Åsens Rör
DSC_0076_-min

Villa i Fiskebäck

Åsens Rör
DSC_0081_-min

Kronängen

Åsens Rör

Apparatrum och nybyggnation av 32 lägenheter

Varför välja Åsens Projekt?

Modernt vvs-företag

Vi vill särskilja oss från det traditionella tillvägagångssättet att arbeta inom branschen, där kunden oftast dras med långa väntetider. Vi på Åsens Group AB är flexibla gentemot våra kunder och levererar snabb och personlig service.

Arbetar mot gemensamma mål

För oss är det grundläggande att arbeta tillsammans med dig och sträva mot gemensamma mål. Då kan vi säkerställa kvalitativa slutresultat med god service och utmärkt bemötande på vägen.

Arbetar långsiktigt

Vi vill skapa en god och långsiktig relation med dig. Hos oss finner du lösningar för både entreprenad och service. På så sätt kan vi förbli din partner i många år framöver.

JOBBA HOS OSS? SKICKA DIN ANSÖKAN

031 37 65 200

Tillgängliga mellan 08 – 17

Adress: Hälleflundregatan 12 2TR
426 58 Västra Frölunda