Skip to content

Gothia VVS

Ett "rör"ligt företag!

Vi på Gothia VVS kan erbjuda dig ett komplett utbud av VVS-tjänster, inklusive årsbaserade serviceavtal. Kvalitet, flexibilitet och kostnadseffektivitet tillhör stöttepelarna i företaget och vi arbetar idag tillsammans med byggbolag, fastighetsförvaltare, försäkringsbolag, kommuner och privata kunder. Med hjälp av beprövade metoder kombinerat med den senaste tekniken och materialval som levereras från ledande leverantörer inom branschen kan vi säkerställa hög standard på utförda jobb. Våra tjänster skall kännetecknas av mycket god kvalitet, ett tydligt miljöansvar och omsorg om våra medarbetares arbetsmiljö.

Genom Gothia VVS får vi två ben i vår verksamhet, entreprenad och service. När Åsens Rör har avslutat ett större jobb kan vi även erbjuda ett serviceavtal. Uppstår det problem kan du som kund kontakta oss och vara säkra på snabb återkoppling och lösning. Vanligtvis har VVS-företag antingen entreprenad eller service, vi är unika på det sätt att vi kan erbjuda dig båda delarna. Du som kund kan känna att våra avtal betyder något extra, en känsla av trygghet.

Kan vi hjälpa dig?

Privatkunder

Fastighetskunder

Kontakta oss idag

Varför välja Gothia VVS?

modernt vvs företag

Vi vill särskilja oss från det traditionella tillvägagångssättet att arbeta inom branschen, där kunden oftast dras med långa väntetider. Vi på Åsens Group AB är flexibla gentemot våra kunder och levererar snabb och personlig service.

arbetar mot gemensamma mål

För oss är det grundläggande att arbeta tillsammans med dig och sträva mot gemensamma mål. Då kan vi säkerställa kvalitativa slutresultat med god service och utmärkt bemötande på vägen.

arbetar långsiktigt

Vi vill skapa en god och långsiktig relation med dig. Hos oss finner du lösningar för både entreprenad och service. På så sätt kan vi förbli din partner i många år framöver.

JOBBA HOS OSS? SKICKA DIN ANSÖKAN

031- 37 65 200

Tillgängliga mellan 07 – 16

Adress:
Topasgatan 3, 4 tr, 421 48 Västra Frölunda

E-post: order@gothiavvs.se