Skip to content

ÅSENS GROUP

Vilka är vi?

Åsens Group är en innovativ VVS-koncern med en stark strävan att erbjuda nytänkande och långsiktiga relationer. Hos oss står kunders behov och önskemål i centrum där vårt mål är att bygga upp det vi kallar för Förtroendekunder och att vi ska vara det självklara valet i branschen. 

Genom att vara ett lärande företag med sikte mot framtiden kan vi erbjuda kompletta och innovativa installationer och vara marknadens mest trygga och värdeadderande installationsbolag inom både entreprenad och service.

Åsens Group består idag utav tre dotterbolag, Åsens Rör, Åsens Projekt och Gothia VVS. 

Personlig partner

Lång erfarenhet

kostnadsfri offert

Åsens Group

Startskottet gick år 2012 när Mattias Gustafsson från den södra skärgårdsön Donsö grundade företaget under namnet Åsens Rör. Idag tillhör Åsens Rör moderbolaget Åsens Group AB. 

Åsens Group AB är ett modernt VVS-företag som år 2018 köpte upp 90% av bolaget Gothia VVS och har därigenom byggt upp en bred verksamhet som både riktar sig till entreprenad
och service. Åsens Projekt riktar sig mot större byggentreprenader medan Gothia VVS riktar sig
mot projekt hos exempelvis kommuner, hyresrättsföreningar, landsting och privatpersoner.
Det som väver oss samman är vårt gemensamma mål och inställning om att våra tjänster
skall vara personliga, genomtänkta och av högsta kvalitet. Tillsammans bildar Åsens Rör, Åsens Projekt 
och Gothia VVS, Åsens Group AB.

 Vi på Åsens Group AB vill kunna erbjuda kunden en upplevelse som skiljer sig mot våra konkurrenter. Vår affärsidé bygger på långsiktiga relationer och ett ömsesidigt förtroende för
varandra, där enkelhet och flexibilitet genomsyrar hela vår verksamhet. Vi på Åsens Group AB har därför valt att benämna våra kunder för förtroendekunder. Vi tror att en kombination av personliga relationer och en lång erfarenhet inom branschen genererar trygghet och
förtroende. VVS-installationer är komplexa och kräver stor uppmärksamhet och kompetens. Vi lägger därför stor vikt vid att tidigt försöka fånga upp eventuella svårigheter som kan uppstå. Det gör att vi kan uppnå hög effektivitet och att kunden kan känna sig säker genom hela processen.

Gothia VVS har sedan tidigare en filial i Alingsås och under år 2019 utökade Åsens Projekt sitt verksamhetsområde och öppnade upp dörrarna för en filial i Uddevalla. Det gör att vi
kan nå nya kunder i större utsträckning.

 

Åsens Projekt

Åsens Projekt riktar sig till större entreprenader och till större aktörer i storgöteborg. Vi utför komplexa arbeten i form av stambyte, lägenhetsrenoveringar samt VVS-installationer i nybyggnationer. För oss är det viktigt att ha en tydlig målbild som engagerar både kunder och medarbetare, och som aktivt finns väl förankrad i organisationen. Med målet om att vara en otraditionell VVS-firma, vill vi alltid finnas tillgängliga och förse våra kunder med kortare väntetider, snabbare återkoppling samt högklassiga resultat.
Du som kund ska alltid känna dig trygg och säker med oss.

Gothia VVS

Vi på Gothia VVS kan erbjuda dig ett komplett utbud av VVS-tjänster, inklusive årsbaserade serviceavtal. Kvalitet, flexibilitet och kostnadseffektivitet tillhör stöttepelarna i företaget och vi arbetar idag tillsammans med byggbolag,  fastighetsförvaltare, försäkringsbolag, kommuner och privata kunder. Med hjälp av beprövade metoder kombinerat med den senaste tekniken och materialval som levereras från ledande leverantörer inom branschen kan vi säkerställa hög standard på utförda jobb. Våra tjänster skall kännetecknas av mycket god kvalitet, ett tydligt miljöansvar och omsorg om våra medarbetares arbetsmiljö.

Genom Gothia VVS får vi två ben i vår verksamhet, entreprenad och service. När Åsens Rör har avslutat ett större jobb kan vi även erbjuda ett serviceavtal. Uppstår det problem kan du som kund kontakta oss och vara säkra på snabb återkoppling och lösning. Vanligtvis har VVS-företag antingen entreprenad eller service, vi är unika på det sätt att vi kan erbjuda dig
båda delarna. Du som kund kan känna att våra avtal betyder något extra, en känsla av trygghet.

Lediga tjänster​

Vi söker självgående servicemontörer! 

Vi växer så det knakar och söker nu erfarna servicemontörer, med start omgående.

Vi söker dig som har bred kunskap inom servicearbeten och som är självgående och trivs med att utföra egna arbeten. Du är pålitlig, positiv och har ett stort tekniskt intresse. Som servicemontör hos oss har du mycket personlig kontakt med kund vilket innebär att du behöver vara duktig på att kommunicera och bygga relationer.

Är du redo för att vara med på en spännande tillväxtresa tillsammans med ett härligt gäng med hög lagkänsla? Hör av dig till oss direkt! 

Nyfiken på att veta mer? Välkommen att höra av dig till oss på kontakt@asensror.se
Märk gärna mail med Annons servicemontör

 

Vi söker erfarna VVS montörer till entreprenad!
Åsens Projekt AB söker nu VVS montörer till entreprenad, med start omgående. 

Vi är ett företag i hög framfart och med många spännande projekt med start inom kort. Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom VVS eller motsvarande. Vidare har du god erfarenhet av yrket och är ansvarsfull, kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbeteDu ska kunna arbeta på egen hand men även trivas med att arbeta i grupp.   

Låter det här som ett jobb för dig? Hör av dig till oss direkt! 

Nyfiken på att veta mer? Välkommen att höra av dig till oss på kontakt@asensror.se
Märk gärna mail med Annons Entreprenad montör 

 

Vi söker en riktigt duktig och driven projektledare till vårt team!

Vi har stora spännande projekt i våra projektportföljer och söker därför söker nu efter en projektledare som tillsammans med oss vill driva dessa projekt framåt från start till mål!

Som projektledare hos oss på Åsens Projekt kommer du att arbeta med varierande VVS-projekt med ansvar för projektering, administration, styrning och ledning av byggprocessen. Du får en mycket viktig roll när det gäller att driva processen framåt på ett strukturerat och effektivt sätt och kommer ha ett nära samarbete med underentreprenörer, kunder och leverantörer. 
För att lyckas i rollen ser vi att du har arbetslivserfarenhet i rollen som projektledare inom VVS, besitter du en relevant utbildning inom området är detta meriterande. Du har gedigen erfarenhet av hela processen, liknande arbetsuppgifter och att affärsmässigt driva projekt.  

Vi erbjuder dig att bli en del av ett tryggt och framgångsrikt företag i en stor expansionsfas med spännande uppdrag. 

Låter det här som ett jobb för dig? Hör av dig till oss direkt! 

Nyfiken på att veta mer? Välkommen att höra av dig till oss på kontakt@asensror.se
Märk gärna mail med Annons Projektledare