Skip to content

ÅSENS GROUP

Vilka är vi?

Åsens Rör AB är ett växande företag verksamma inom VVS-installationer inom storgöteborg. Företaget grundades år 2012 på den södra skärgårdsön, Donsö av Mattias Gustafsson och registrerades som aktiebolag år 2014. Vi på Åsens Rör tror på kunskap och innovation och strävar efter att hela tiden bli bättre på det vi gör. Vi arbetar dagligen för att vara ett lärande företag och aktivt driva utvecklingen framåt och hitta nya moderna arbetsmetoder och lösningar.

Med en tydlig vision om att skapa ett VVS-företag som sticker ut och som erbjuder trygghet och förtroende har vi nått stora framgångar inom branschen. Idag tillhör Åsens Rör AB moderbolaget Åsens Group AB.

Personlig partner

Lång erfarenhet

kostnadsfri offert

Åsens Group

Åsens Group AB är ett modernt VVS-företag som år 2018 köpte upp 90% av bolaget Gothia
VVS och har därigenom byggt upp en bred verksamhet som både riktar sig till entreprenad
och service. Åsens Rör riktar sig mot större byggentreprenader medan Gothia VVS riktar sig
mot projekt hos exempelvis kommuner, hyresrättsföreningar, landsting och privatpersoner.
Det som väver oss samman är vårt gemensamma mål och inställning om att våra tjänster
skall vara personliga, genomtänka och av högsta kvalitet. Tillsammans bildar Åsens Rör och
Gothia VVS, Åsens Group AB.

 Vi på Åsens Group AB vill kunna erbjuda kunden en upplevelse som skiljer sig mot våra konkurrenter. Vår affärsidé bygger på långsiktiga relationer och ett ömsesidigt förtroende för
varandra, där enkelhet och flexibilitet genomsyrar hela vår verksamhet. Vi på Åsens Group
AB har därför valt att benämna våra kunder för förtroendekunder. Vi tror att en kombination
av personliga relationer och en lång erfarenhet inom branschen genererar trygghet och
förtroende. VVS-installationer är komplexa och kräver stor uppmärksamhet och kompetens. Vi lägger därför stor vikt vid att tidigt försöka fånga upp eventuella svårigheter som kan uppstå. Det gör att vi kan uppnå hög effektivitet och att kunden kan känna sig säker genom hela processen.

Gothia VVS har sedan tidigare en filial i Alingsås och under år 2019 kommer Åsens Rör att utöka sitt verksamhetsområde och öppna upp dörrarna för en filial i Uddevalla. Det gör att vi
kan nå nya kunder i större utsträckning.

 

Åsens Rör

Åsens Rör riktar sig till större entreprenader och till större aktörer i storgöteborg. Vi utför komplexa arbeten i form av stambyte, lägenhetsrenoveringar samt VVS-installationer i nybyggnationer. För oss är det viktigt att ha en tydlig målbild som engagerar både kunder och medarbetare, och som aktivt finns väl förankrad i organisationen. Med målet om att vara en otraditionell VVS-firma, vill vi alltid finnas tillgängliga och förse våra kunder med kortare väntetider, snabbare återkoppling samt högklassiga resultat.
Du som kund ska alltid känna dig trygg och säker med oss.

Gothia VVS

Vi på Gothia VVS kan erbjuda dig ett komplett utbud av VVS-tjänster, inklusive årsbaserade serviceavtal. Kvalitet, flexibilitet och kostnadseffektivitet tillhör stöttepelarna i företaget och vi arbetar idag tillsammans med byggbolag,  fastighetsförvaltare, försäkringsbolag, kommuner och privata kunder. Med hjälp av beprövade metoder kombinerat med den senaste tekniken och materialval som levereras från ledande leverantörer inom branschen kan vi säkerställa hög standard på utförda jobb. Våra tjänster skall kännetecknas av mycket god kvalitet, ett tydligt miljöansvar och omsorg om våra medarbetares arbetsmiljö.

Genom Gothia VVS får vi två ben i vår verksamhet, entreprenad och service. När Åsens Rör har avslutat ett större jobb kan vi även erbjuda ett serviceavtal. Uppstår det problem kan du som kund kontakta oss och vara säkra på snabb återkoppling och lösning. Vanligtvis har VVS-företag antingen entreprenad eller service, vi är unika på det sätt att vi kan erbjuda dig
båda delarna. Du som kund kan känna att våra avtal betyder något extra, en känsla av trygghet.

Lediga tjänster

VI SÖKER VVS-MONTÖRER!
Just nu söker vi dig som har gymnasieutbildning inom VVS eller motsvarande. Du ska vara ansvarsfull, kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbete. Du ska kunna genomföra arbete på egen hand men även trivas att arbeta i grupp. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper men för att vara framgångsrik i denna roll tror vi att du har god erfarenhet av yrket. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss på kontakt@asensror.se.

Vi ser fram emot din ansökan!